Osvojite nova znanja na področju Vodenja izvoznega poslovanja za MSP ROK PRIJAVE PODALJŠAN do 15. aprila 2021.

Datum objave: 1. 4. 2021
15. 4. 2021
Novice

Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi v letošnjem letu organizira izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM) 2021. 

Izobraževanje je namenjeno zaposlenim v mikro, majhnih in srednje velikih podjetij, ki želijo na področju mednarodnega poslovanja napredovati in aktivno prispevati k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.

Zadovoljstvo z ITM programom je na izredno visoki ravni in na trgu usposabljanj nima konkurence. Udeleženci programa so bili najbolj zadovoljni s celovitostjo in strokovnostjo programa ter kakovostnimi tujimi predavatelji.

Program ITM 2021 bo potekal od aprila do novembra 2021.

Seminarji, delavnice in individualna srečanja bodo zaradi omejitev ob pandemiji COVID-19 potekali preko spletnih aplikacij. V kolikor bo v skladu z vladnimi ukrepi izobraževanje možno organizirati v živo, bo potekalo na lokaciji v Ljubljani.

Rok za prijavo je podaljšan do četrtka, 15. aprila 2021.

Več informacij o programu, podrobno časovnico ter prijavnico najdete TUKAJ.

Lepo vabljeni k prijavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem