Parada učenja 2020 v okviru tednov vseživljenjskega učenja (TUV)

Datum objave: 11. 9. 2020
Novice

Znanje je naše največje bogastvo, ker tega kar znaš, ti ne more nihče vzeti. Prav zato je pomembno, da svoja znanja poglabljamo in širimo z vseživljenjskim učenjem. Letošnji slogan tednov vseživljenjskega učenja je »Slovenija, učeča se dežela

Tudi v Pomurju se zavedamo pomena vseživljenjskega učenja, zato Ljudska univerza Murska Sobota pripravlja in izvaja številna izobraževanja, vsako leto pa tudi pripravijo promocijo učenja. Letos je v sklopu Parade učenja eno izmed prizorišč bil tudi Regijski promocijski center Expano, kjer je potekalo učenje med tradicijo in digitalno sodobnostjo. Predstavili so se študijski krožki s predstavitvijo pletenja s šibjem, šivanjem vrečk za zelišča ter študijski krožek od šume do vrta.

Interaktivni doživljajski park Expano je v tem kontekstu tudi prava zakladnica znanj, kjer se obiskovalci lahko poučijo o različnih sodobnih tehnologijah in o tradicijah ter dediščini Pomurja. Zato ni naključje, da je eno izmed številnih prizorišč bilo prav tu.

Sicer tedni vseživljenjskega učenja potekajo vse do 9. oktobra 2020. Pridružite se kateri izmed številnih aktivnosti, ki vam jih ponujajo na Ljudski univerzi Murska Sobota.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem