Platforma UNWTO Jobs Factory

Datum objave: 12. 7. 2021
Novice

Svetovna turistična organizacija (UNWTO) je z namenom pomoči turističnemu gospodarstvu  lansirala novo spletno platformo UNWTO Jobs Factory.

Pri projektu je Svetovna turistična organizacija združila moči s podjetjem Hosco, glavni razlog za nastanek projekta »Jobs Factory« (Tovarna delovnih mest) pa je zdravstvena kriza, zaradi katere je neposredno ogroženih do 120 milijonov delovnih mest. Cilj projekta je spodbujati razvoj človeškega kapitala, izboljšati pridobivanje talentov in spodbuditi konkurenčnost v turističnem sektorju ter tako pomagati delovni sili dostopati do najboljših možnih lokalnih in mednarodnih zaposlitvenih priložnosti. Platforma s pomočjo strojnega učenja iskalce zaposlitve poveže s potencialnimi delovnimi mesti, povezuje pa tudi delodajalce v turističnem sektorju. Omogoča spremljanje sedanjega in prihodnjega razvoja kompetenc ter tako olajša zbiranje podatkov o trgu dela.

Več o platformi UNWTO Jobs Factory na povezavi, kjer se tudi lahko prijavite kot iskalec zaposlitve ali pa kot delodajalec objavite prosto delovno mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem