Podjetniki začetniki ne spreglejte usposabljanja ABC PODJETNIŠTVA 2022

Datum objave: 27. 1. 2022
Novice

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam. Namen je opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

Vsa usposabljanja potekajo on-line in se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje (Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška). Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo iz katere prihajate.

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo aprila 2022 objavila Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2022. Na natečaj se bodo lahko prijavile vse podjetnice, ki so svoje podjetje ustanovile v letu 2021 in na istem natečaju leta 2021 še niso prejele spodbude in podjetnice, ki nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2022 do dneva oddaje vloge na natečaj, ki bo konec maja 2022. Za prijavo na natečaj bo potrebno pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva v letu 2021 ali 2022.
Najboljšim 100 ocenjenim prijaviteljicam bo v okviru natečaja ponujena individualna mentorska podpora za pripravo na končno predstavitev poslovnega modela. Vse, ki bodo svoj poslovni model uspešno predstavile, bodo nagrajene s finančno spodbudo.
Seveda se lahko modulov udeležite tudi ostali potencialni podjetniki in podjetniki začetniki. Lahko se udeležite tudi samo posameznih modulov. Udeležba na vseh modulih je obvezna samo za tiste podjetnice začetnice, ki bi želele kandidirati na natečaju za pridobitev finančnih sredstev.

KAKO POTEKA?

Vsak modul bo trajal 10 šolskih ur in zajema tako predavanja in delo v skupinah, kot tudi delo na terenu in delo doma. 
Vsi moduli bodo potekali on-line in so brezplačni. Potrebne so predhodne prijave.

Za dodatna vprašanja v okviru SPOT SVETOVANJE POMURJE vam je na voljo Iris Lanščak.

Več o terminih izvedbe in o prijavi izveste TUKAJ.

Vabljeni k prijavi!

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE 2018-2022 «

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem