PODJETNIKI ZAČETNIKI - ne spreglejte usposabljanja ABC podjetništva 2024

Datum objave: 25. 1. 2024
Novice

Vse podjetnike začetnike vljudno vabimo, da se udeležite on-line usposabljanj ABC podjetništva, ki se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje in bodo v letošnjem letu potekala v petih regijah - Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo iz katere prihajate.

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnikom začetnikom do 29 let in podjetnicam začetnicam ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnikih začetnikih starosti do 29 let in podjetnicah začetnicah. 

Zakaj se udeležiti tega usposabljanja?

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v letu 2024 objavila finančne spodbude za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnikov začetnikov do 29 let in podjetnic začetnic 2024. Za prijavo na pridobitev finančne spodbude bo potrebno pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva v letu 2023 ali 2024.

Usposabljanja potekajo načeloma on-line  in so namenjena zainteresiranim udeležencem iz vseh regij.

Več o samem usposabljanju in prostih terminih si preberite na TEJ POVEZAVI.

Več informacij lahko pridobite tudi v okviru točke SPOT POMURJE pri svetovalki Iris Lanščak

VABLJENI K PRIJAVI!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem