Pomurje 2030. Napoved posvetov s ključnimi deležniki za pripravo strategije razvoja

Datum objave: 3. 3. 2020
Novice

Razvojni center Murska Sobota, nosilna regionalna razvojna agencija za Pomurje, v sodelovanju s partnerskimi agencijami vodi proces priprave regionalnega razvojnega programa za Pomurje 2021–2027.

Prihodnost razvoja naše regije bomo gradili na zdravju, zato bodo tudi vse aktivnosti in predvideni ukrepi v naslednjem desetletju usklajeni s to temeljno vrednoto. Da bi definirali jasne korake, ki bodo vodili k uresničitvi zadane vizije zdrave regije, se moramo posamezni deležniki poenotiti in delovati povezano.

Z namenom oblikovanja regijskih prioritet na področjih človeških virov, gospodarstva, kmetijstva in podeželja, turizma, okolja, prostora ter infrastrukture bomo v marcu izpeljali še zadnje delovne sestanke z deležniki po posameznih področjih. Partnerske agencije bomo izvedle naslednje sestanke fokusnih skupin:

  • Okolje, prostor in infrastruktura: 9. 3. 2020, koordinira Zavod za turizem in razvoj Lendava
  • Človeški viri: 10. 3. 2020, koordinira PORA, razvojna agencija Gornja Radgona
  • Turizem: 12. 3. 2020, koordinira Prleška razvojna agencija
  • Kmetijstvo in podeželje: 18. 3. 2020, koordinira Razvojna agencija Sinergija
  • Gospodarstvo: 19. 3. 2020, koordinira Razvojni center Murska Sobota

Napovedi ostalih aktivnosti in novice o poteku priprave ključnega razvojnega dokumenta za Pomurje spremljajte na spletnih straneh Razvojnega centra Murska Sobota.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem