Pomurje letos gosti največje srečanje e-avtomobilov v Sloveniji

Datum objave: 9. 1. 2019
Novice

E-mobilnost ni več vprašanje izvedljivosti niti nujnosti, temveč časa. Pomurje je v koraku z njim, zato smo se na RCMS odločili podpreti tradicionalno mednarodno srečanje društva za e-mobilnost, ki ga že šesto leto zapored organizira Društvo za e-mobilnost Slovenije (DeMS). S svojim delovanjem osveščajo in izobražujejo širšo javnosti o prednostih e-avtomobilov kot oblike trajnostne mobilnosti.

Na dvodnevnem dogodku pričakujemo več kot 200 aktivnih udeležencev iz različnih držav.  V sklopu srečanja bo izpeljana krožna vožnja po Pomurju, na kateri bo sodelovalo več kot 70 električnih vozil različnih znamk. Postanki bodo pred regijskim promocijskim centrom EXPANO v Murski Soboti in Stolpom Vinarium v Lendavi. Tam si boste lahko vozila tudi ogledali in našli odgovore na vsa vaša vprašanja o e-mobilnosti. V večernem delu dogodka bodo potekala zanimiva predavanja v Moravskih Toplicah.

Informacije o prijavi na dogodek in podrobnejši program bodo na voljo kmalu, zato vabljeni, da nas spremljate preko naše spletne strani in Facebook profila.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem