Pomurje na Expo v Dubaj

Datum objave: 5. 1. 2022
Novice

Razvojni center Murska Sobota v okviru regijskega promocijskega centra Expano skrbi za promocijo pomurskega turizma.  Aktivnosti promocije se poleg  navdihujočih izkušenj v interaktivnem doživljajskem parku nanašajo tudi na druge kanale in poti, preko katerih gradimo prepoznavnost Pomurja predvsem (po sili razmer) med domačimi gosti.

Tokrat bomo Pomurje predstavljali tudi na svetovni razstavi Expo Dubaj in tako povezali našo zgodbo slovenskega paviljona iz Milana z Dubajem. Na svetovni razstavi bomo od 6. do 11. marca 2022, to je v času predstavitve Termalno-panonske Slovenije. Glavni poudarek predstavitve makroregije je termalna voda in dobro počutje, na katerih tudi temelji naš regijski turizem. Predstavitev Pomurja bo potekala na stojnici v slovenskem paviljonu, kjer bomo obiskovalcem predstavljali našo regijo in ponudbo. Udeležili se bomo tudi B2B srečanj in nas povezovali ter iskali nove priložnosti sodelovanja in večje prepoznavnosti regije med tujimi partnerji.

V kolikor želite in imate vsebine (predvsem v digitalni obliki), ki bi jih radi predstavili svetovni javnosti, nas kontaktirajte in se bomo uskladili o načinih in možnostih predstavitve. Predloge zbiramo do 31. januarja.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem