Pomurje na SIW on tour 2022

Datum objave: 1. 6. 2022
Novice

Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), ki jo organizira Slovenska turistična organizacija, je letos potekala med 29. in 31.  majem. Gre za najpomembnejši poslovni dogodek, na katerem se srečajo tuje turistične agencije in slovenska turistična ponudba.

Udeleženci so v sklopu 2- dnevnih študijskih tur obiskali tudi Termalno-panonsko Slovenijo in tokrat spoznavali Goričko z ogledom hiše Vilmoš v Selu in vožnje s traktorjem do rotunde. Poleg posameznih ponudnikov iz Pomurja smo se SIW-a udeležili tudi predstavniki regijskega promocijskega centra Expano in navezali stike s 15 tujimi agencijami in operaterji, predvsem iz bližnjih trgov  kot so Avstrija, Madžarska, Italija, Nemčija in Slovaška. Za nas so se zanimali tudi bolj oddaljeni trgi v Evropi kot so Velika Britanija, Nizozemska, Belgija in Luksemburg ter Združene države Amerike. S predstavitvijo ponudbe regije smo jih navdušili z našimi regijskimi produkti, ki se navezujejo na kulinariko, vinske zgodbe, kolesarjenje, kulturo in naravo.

V naslednjih dneh in tednih vas bomo kontaktirali, da skupaj pripravimo ponudbe za nove obiskovalce naše destinacije.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem