Pomurje v oddaji Na lepše in v podkastu TUR!ZEM

Datum objave: 1. 6. 2021
Novice

Dežela ob reki Muri se vse bolj privlačna za obiskovalce in je deležna čedalje večje pozornosti. Tudi zato so se pretekle tedne ustvarjalci oddaje Na lepše mudili v Pomurju.

Tokrat so obiskali Expano, občudovali Muro na brodu v Krogu, raziskali nastanitve od razpršenega hotela Vinaruim, Goričkih iž v Križevcih do prenovljenega hotela v Termah Vivat. Slednje bodo junija zopet odprle svoja vrata za obiskovalce le-te pa bodo pričakale nove vodne atrakcije, prenovljena restavracija in wellnes ponudba. Vabimo k ogledu prispevka.

Ekipa oddaje je prisostvovala tudi na podelitvi priznanja Kristalni Triglav, ki ga podeljuje Društvo turističnih novinarjev Slovenije in pripravila prijetno reportažo z dogodka v oddaji Na lepše in zanimiv pogovor v podkastu TUR!ZEM. Priznanje je prejelo pomursko združenje Gourmet over Mura, ki združuje vrhunske ponudnike tako z levega kot desnega brega Mure, in sicer s področja kulinarike in nastanitev.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem