Pomurje v vodiču Michelina 2020 in z novim znakom Slovenia Unique Experiences

Datum objave: 3. 7. 2020
Novice

Šele pred kratkim smo se razveselili priznanja Gostilni Rajh, ki se je uvrstila v Michelinov vodič 2020 v kategoriji BIB Gourmands, in tokrat se ponovno veselimo pridobitve znaka Slovenia Unique Experiences, ki ga je prejela Domačija Firbas.

Gostilna Rajh in Domačija Firbas sta  s skupaj z drugimi ponudniki, združena v projektu Gourmet over Mura. Oba pa ponujata 5 zvezdično doživetje: prvi na krožniku, drugi na seniku. Njihov uspeh je plod trdega dela več generacij, kjer so znanja nadgrajevali z izkušnjami in stopili v ospredje z drznimi in drugačnimi pristopi in koncepti.

Naj bosta Rajh in Firbas navdih za nadaljnji razvoj turističnih produktov in storitev v regiji, da bomo v prihodnje lahko privabljali zahtevne goste, ki prinašajo tudi večjo dodano vrednost. Kakovost že imamo, potrebno jo je na pravi in izviren način predstaviti.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem