POMURSKI PODJETNIKI NA IZMENJAVI DOBRIH PRAKS

Datum objave: 28. 5. 2019
28. 5. 2019
Novice

Odličnost podjetja je v razvoju kadrov, zato je Razvojni center Murska Sobota 23.5.2019, v okviru projekta Spot Pomurje organiziral strokovno ekskurzijo za pomurska podjetja. Obiskali smo podjetji Knauf Insualtion d.o.o. in Iskratel d.o.o..

Vedno več podjetij se namreč zaveda, da organizacija ne more oblikovati zavzete ekipe zaposlenih brez dobrega oddelka za upravljanje s človeškimi viri. Ključne funkcije skupine za upravljanje s človeškimi viri (HR) vključujejo zaposlovanje ljudi, njihovo usposabljanje, ocenjevanje uspešnosti, motiviranje zaposlenih, komunikacijo na delovnem mestu, varnost na delovnem mestu in še veliko več.

Več pa izveste v TEM ČLANKU.

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE 2018-2022 « Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem