POMURSKO GOSPODARSTVO V LETU 2021 IN IZZIVI 2022

Datum objave: 7. 6. 2022
Novice

Ajpes, izpostava Murska Sobota je na podlagi zbranih letnih poročil za leto 2021, pripravila letno "Informacijo o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v pomurski regiji v letu 2021".

S pripravljenim komentarjem Pomurske gospodarske zbornice, pa se olajša pregled nad množico podatkov, obenem pa nudi dovolj možnosti za poglobljeno strokovno analizo in črpanje podatkov za različne potrebe skozi vso leto.

V tokratnem članku SPOT, na podlagi objavljenih podatkov AJPES in PGZ povzemamo oz. predstavljamo stanje pomurskega gospodarstva in predstavljamo nekatere izzive, ki so pred nami:

ČLANEK SPOT

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE 2018-2022 «

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem