Poskrbite za svoje zdravje na delovnem mestu ZDAJ!

Datum objave: 11. 1. 2019
5. 2. 2019
Delavnica

Delo, delovno mesto in delovno okolje so ključnega pomena za vsakega zaposlenega. Neposredno vplivajo na njegovo telesno, duševno, ekonomsko in socialno stanje, posledično pa tudi na njegovo zdravje in zdravje njegovih bližnjih, skupnosti in družbo. Človek je s svojimi edinstvenimi sposobnostmi temelj stabilnega in učinkovitega delovanja vsakega sistema, pri čemer je delovanje sistema odvisno od njegove motivacije in zdravja. Zagotavljanje dobrega počutja in razpoložljivosti zaposlenega v delovnem okolju je zato osrednji interes dejavnosti varovanja zdravja.

Namen delavnice:

Delavnica je namenjena vsem vodstvenim kadrom v podjetjih, različnim strokovnim sodelavcem v kadrovskih in ostalih službah ter zainteresirani ostali javnosti. Ker ste podjetja in podjetniki  z zakonodajo zavezani k izvajanju promocije zdravja na delu, vas želimo podpreti v vaših prizadevanjih za boljše zdravje zaposlenih.

Vsebina/program:

Na strokovni delavnici bomo udeležence in zainteresirano javnost seznanili z možnostmi za zagotavljanje zdravja na delovnem mestu in ukrepi, ki dokazano prispevajo k zdravju in učinkovitosti zaposlenih na njihovih delovnih mestih. Vsebina delavnice je zastavljena tako, da udeleženci pridobijo informacije, znanja, veščine in kompetence, ki jim pomagajo pri organizaciji, izvedbi in zagotavljanju promocije zdravja na delu.

Vsak udeleženec prejme tudi strokovna gradiva, namenjena ureditvi kotička zdravja v podjetju ter gradivo z verodostojnimi informacijami o varovanju in krepitvi zdravja zaposlenih.

Več o sami delavnici in prijavi na delavnico najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem