Poslovni izgled za poslovni uspeh

Datum objave: 9. 5. 2019
4. 6. 2019
Delavnica

Če vam je to všeč ali ne, način, kako izgledate, igra vlogo pri vašem uspehu na delovnem mestu. To, kar nosite, je pomembno in lahko vpliva na delo, ki ga opravljate, in na to, kako vas vidijo vaši kolegi, stranke in poslovni partnerji.

Na delavnici boste dobili informacije in znanje, kakšen slog oblačenja je primeren za različne vrste dela in poslovne dogodke. Spoznali boste preizkušene smernice glede oblačenja in uporabne nasvete za nošenje poslovne obleke. Poudarek delavnice bo na tem, kako vam ustrezno izbrana obleka lahko pomaga pri večji samozavesti, še bolj odlični karieri in delovanju na poslovnem področju.

Vsebina delavnice:

  • Obleka, kot del poslovnega bontona,
  • Obleka kot komunikacijsko sredstvo,
  • Kaj sporočamo z izbiro obleke za poslovni dogodek - kako svojo podobo prilagajati različnim poslovnim priložnostim,
  • Razumevanje in izgradnja podobe, ki je v skladu z vizijo podjetja,
  • Kako z obleko vplivamo na poslovni uspeh.

Trajanje delavnice:

Delavnica bo trajala 4 šolske ure. Izvajala se bo v TOREK 4.6.2019, od 10.00 do okvirno 13.30 ure, z vključenim odmorom v paviljonu Expano.

Vabilo na delavnico najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem