Postavite vašo investicijsko priložnost na svetovni splet

Datum objave: 14. 5. 2020
Novice

Razvojni center Murska Sobota tudi v letu 2020 nadaljuje z zbiranjem investicijskih priložnosti občin, podjetij in posameznikov v regiji.

Razpolagate s praznimi poslovnimi prostori oz. ste lastnik poslovne nepremičnineimate proste kapacitete v poslovni coni, razpolagate z območjem, ki je opredeljeno kot funkcionalno razvrednoteno območje, imate projektno idejo s potencialom oz. že izdelano idejno zasnovo projekta, razpolagate z zemljišči, primernimi za podjetniško dejavnost,… itd.?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, smo pravi naslovnik za vas. Skupaj z vami bomo preverili potencial vaše investicijske priložnosti in vam pomagali pri iskanju pravega (so)investitorja za vas.

Kako? Ena od možnosti je objava vaše investicijske priložnosti v spletnem katalogu investicijskih priložnosti Slovenije, ki je dostopen na spletni povezavi SPIRIT Invest Slovenia, v slovenskem in angleškem jeziku.

Spletni katalog je brezplačen in javno dostopen, zato vabljeni, da si ga ogledate. 

Vas zanima več. Kontaktirajte nas.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem