Povabilo gostincem: Ustvari svoj krof

Datum objave: 1. 2. 2021
Novice

Letos tudi pust ne bo takšen kot je bil v preteklih letih, čeprav bomo tokrat vsi nosili maske. Da pa vseeno obeležimo to kulturno in kulinarično izročilo, so gostinci vabljeni k sodelovanju pri dogodku Ustvari svoj krof, ki ga organizira Turistično gostinska zbornica Slovenije v sodelovanju s Pošto Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in Turizmom Ljubljana.

Svojo prijavo za sodelovanje lahko oddate do 4. februarja 2021 do 16.00 ure.

Krofe prijavljenih gostincev bo 9. februarja zjutraj na ustreznem naslovu prevzela Pošta Slovenije in ga do 13. ure dostavila na sedež TGZS, kjer ga bo ocenila strokovna komisija. Vsak izmed sodelujočih poskrbi za primerno embalažo. Najboljši trije krofi bodo tudi nagrajeni. 

Prenos dogodka bo potekal preko aplikacije MS Teams, kjer bo zbrane nagovoril dr. Janez Bogataj, slovenski etnolog in izjemni poznavalec slovenske kulinarike.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem