Povabilo k oddaji ponudbe za najem prostora za "beach bar" ob Soboškem jezeru

Datum objave: 6. 4. 2022
Novice

Mestna občina Murska Sobota (MOMS) je objavila povabilo k oddaji ponudbe za najem nepremičnin v njeni lasti. Predmet oddaje je nepremičnina (del parc. Št. 4937/3, k.o. 105 – Murska Sobota), ki pa v naravi predstavlja urejeno gostinsko ploščad za izvajanje gostinske dejavnosti.

Ponudnik mora biti registrian za opravljanje gostinske dejavnosti, prav tako pa mora biti sposoben, da v desetih dneh od sklenitve pogodbe na gostinski ploščadi postavi gostinski kiosk ter pričnje z izvajanjem dejavnosti. Poleg najemnine, pa bo dolžan plačevati še vse obratovalne stroške, ki bodo povezani z opravljanjem njegove dejavnosti in izvajati redno tekoče vzdrževanje.

Minimalna ponujena cena najema znaša 9,44€/m2 na mesec, prednost pri sklenitvi pa bodo imeli ponudniki s ponujeno višjo ceno. Najemna pogodba bo sklenjena za določen čas in sicer do 31.10.2022.

Ponudbe s prilogami pričakujejo najkasneje do 19.4.2022 do 24.00.  Poslane morajo biti na naslov:

Mestna občina Murska Sobota, Kardoševa 2, 9000 Murska Sobota, z navedbo »Javno zbiranje ponudb – za oddajo gostinske ploščadi, zadeva št. 430-0032-2022 – NE ODPIRAJ«.

Več informacij na povezavi.

Vir: MOMS

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem