Povabilo k oddaji prijav za sodelovanja na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih v letu 2022

Datum objave: 4. 1. 2022
Novice

Slovenska turistična organizacija bo v letu 2022 podprla nastope na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih z namenom povečanja prepoznavnosti Slovenije kot turistične destinacije ter večje prepoznavnosti turističnih produktov.

Povabilo je namenjeno specializiranim turističnim združenjem in skupini najmanj petih partnerjev slovenskega turističnega gospodarstva kot izvajalcem nastopa na specializiranih in splošnih turističnih sejmih na izbranih tujih trgih (primarni in sekundarni evropski trgi ter oddaljeni trgi), katerih se STO aktivno ne udeležuje oz. jih ne organizira. Nastop na sejmih vključuje predstavitev Slovenije kot krovne destinacije z vključevanjem znamke »I FEEL SLOVENIA«.

Zainteresirani izvajalci lahko vložijo prijave za projekte, ki bodo potekali od 1. 1. 2022 do 10. 12. 2022. Prijavitelji lahko pošljejo prijave na e-naslov: jelena dot-no-spam pocuca at-no-spam slovenia dot-no-spam info, in sicer do 1. 12. 2022 oz. do porabe projektu namenjenih sredstev. Prijave morajo biti poslane na omenjen e-naslov najmanj 10 delovnih dni pred začetkom sejma in morajo vsebovati v elektronski obliki pravilno izpolnjen, podpisan in ožigosan prijavni obrazec.

Podrobnejše informacije in navodila ter prijavni obrazec se nahajajo na sledeči povezavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem