Povabilo k registraciji za pridobitev znaka in komunikacijskih orodij odgovornih potovalnih standardov Green&Safe

Datum objave: 17. 3. 2021
Novice

Slovenska turistična organizacija še vedno vabi k registraciji vse, ki ste zainteresirani pridobiti znak GREEN&SAFE. STO je prav za komunikacijsko platformo GREEN&SAFE, pred kratkim, v okviru mednarodne turistične borze ITB Berlin NOW, prejela srebrno priznanje za odličnost v promociji turizma.

Namen pridobitve nalepke, komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE je obveščanje domačih in tujih gostov, o trajnosti in odgovornosti Slovenije kot države. Prav tako pa z uporabo znaka potencialnim gostom pomagamo tudi pri izboru njihovih počitnic po Sloveniji. Ob obisku pa jim znak sporoča, da sledimo standardom varnosti in odgovornosti do zdravja ter okolja.

Kako do znaka in komunikacijskih orodij?

Ob registraciji in potrditvi strinjanja s ključnimi usmeritvami za uporabo komunikacijskih orodij, boste poleg nalepke GREEN&SAFE pridobili tudi nalepko odgovornih potovalnih standardov - globalni znak World Travel &Tourism Council Safe Travels. Omogočen pa vam bo tudi dostop do preostalih komunikacijskih orodij ter priporočil uporabe GREEN&SAFE.

Več o pogoji in standardi Green&Safe si lahko preberete na povezavi. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem