Povabilo k vpisu dogodkov v regiji v letu 2024

Datum objave: 29. 1. 2024
Novice

V Regijskem promocijskem centru Expano se zavedamo, da je sodelovanje pomembno, zato se ob skrbi za turistično promocijo trudimo tudi za medsebojno povezovanje in usklajevanje. Z namenom, da bi bili vsi deležniki obveščeni o raznih dogodkih, ki se bodo v Pomurju odvijali v letu 2024 smo pripravili preglednico dogodkov v Pomurju za leto 2024. Vabljeni ste, da jo izpolnite in tako obvestite druge o dogodkih, ki jih boste organizirali, ter s tem omogočite lažjo informiranost, tako vseh sodelujočih kot tudi turistov.

V okviru promocijskih aktivnosti regije pa skrbimo še za objavo dogodkov na spletnih straneh expano.si in visitpomurje.eu. Če želite, da objavimo tudi vaš dogodek, nas kontaktirajte in posredovali vam bomo obrazec za objavo dogodka. Za objavo dogodka je potrebno pripraviti sledeče:

  • navesti kraj dogajanja
  • navesti povezavo za več informacij
  • kratki opis v treh jezikih (do 200 znakov s presledki za vsak jezik: slovenski/angleški/nemški)
  • daljši opis v treh jezikih (do 500 znakov s presledki za vsak jezik: slovenski/angleški/nemški)
  • fotografijo ali galerijo fotografij (format .png, .jpg; original velikost ali 1920 x 1500 px oz. razmerje 32 : 25).

Vse skupaj nam posredujete na elektronski naslov info at-no-spam expano dot-no-spam si. Priporočamo, da nam informacije posredujete vsaj 2 tedna pred dogodkom, saj bodo na ta način obiskovalci pravočasno seznanjeni z dogajanjem pri nas.

Bodimo pripravljeni na novo turistično sezono!

Povezava do tabele za vpis dogodkov.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem