Povabilo na DAN SLOVENSKEGA LESARSTVA, 11.11.2020

Datum objave: 15. 10. 2020
Novice

Vabimo vas, da si rezervirate termin za premierni nacionalni strokovni dogodek slovenske lesne industrije z naslovom: LES - NAŠA ZELENA PRIHODNOST.

Stanje lesne inudstrije v Sloveniji/vpliv COVID krize, trendi, izzivi, težave, priložnosti. Zelena naročila. Evropski zeleni dogovor. Lesene stavbe za zeleno prihodnost. Krožno, digitalno, pametno - priložnost za lesarje. Priznani domači in tuji predavatelji. Primeri dobrih praks uvajanja krožne ekonomije.

Vse to in še veliko več boste izvedeli na dogodku, ki bo v sredo, 11. novembra 2020, ob 10. uri v Galeriji na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, odvijal pa se bo tudi virtualno.

V okviru dogodka Dan slovenskega lesarstva bo tudi slavnostna podelitev 3. nacionalne nagrade za NAJ-LESENO GRADNJO 2020.

Vabilo si lahko ogledaten na povezavi TUKAJ.

Podrobnosti dogodka bodo znane naknadno.

Vabljeni!

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE «: Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem