Povabilo na srečanje in predstavitev destinacijskega rezervacijskega sistema

Datum objave: 18. 11. 2021
30. 11. 2021
Dogodek

Za nami sta dve sezoni, ki so ju zaznamovali turistični boni.  Nove danosti so spremenile tudi potovalne navade, spremenilo pa se je še marsikaj drugega, kar vpliva na poslovanje in prodajo turističnih namestitev, produktov in storitev. Da bomo kos spremembam in bomo v regiji znali izkoristiti več priložnosti, ki se nam ponujajo, vas vabimo na predstavitev rezervacijske platforme na vstopnih komunikacijskih portalih visitpomurje.eu in expano.si.

V sodelovanju s podjetjem Bentral vam bomo na zoom srečanju, 30. 11. 2021 ob 17.00 uri,  predstavili nova orodja, ki olajšajo poslovanje in botrujejo k boljši prodaji. Njihov channel manager omogoča pregled trenutnih prostih kapacitet v regiji, ki so vključena v mrežo in tako obiskovalcem in vam prihrani čas pri rezervacijah. Ponujajo namreč:

  • Celovit rezervacijski sistem s pregledom nad vsemi rezervacijami na enem mestu.
  • Vtičnik in Generator spletne strani, kar je zanimivo za vse, ki še nimate svoje spletne strani.
  • Prijavo na AJPES – eTurizem in davčno blagajno, v kolikor je še nimate
  • Mobilno aplikacijo (skeniranje brezplačno za vse & dolgoročno)

Nastaja nov destinacijski rezervacijski sistem za Pomurje, ki bo poleg hitre in direktne rezervacije omogočal tudi prodajo doživetij, ki jih bo moč tudi ponujati kot paket (nastanitev + doživetje).

Zato vabljeni na predstavitveni webinar, ki bo potekal v torek, 30. 11. 2021 s pričetkom ob 17.00 uri.

OBVEZNA PREDPRIJAVA na povezavi, najkasneje do 29. 11. 2021 do 18.00, da boste pravočasno prejeli dostop do srečanja.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem