Povečajte prepoznavnost vašega podjetja na tujih trgih! Izkoristite možnost sofinanciranja stroškov promocije!

Datum objave: 31. 7. 2020
Novice


Spirit Slovenija, javna agencija je objavila javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

  • Znesek sofinanciranja znaša do 10.000,00 €.
  • Prijavijo se lahko mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Ne zamudite priložnosti za vzpostavitev prodaje preko globalnih mednarodnih platform za spletno prodajo, optimizacijo vaših spletnih strani in digitalnih prodajnih kanalov, izdelavo predstavitvenih e-katalogov ali pa generiranje tujih leadov preko udeležbe na virtualnem mednarodnem dogodku.
Preverite podrobnosti in katere aktivnosti lahko še uveljavite kot upravičene stroške TUKAJ.

Vlogo je potrebno oddati elektronsko preko vašega uporabniškega računa »Moj SPIRIT«, dostopnem na spletnem portalu agencije (https://www.spiritslovenia.si/racun/prijava) do vključno 15.9.2020.

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE 2018-2022 «: Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija


 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem