Povečajte vidnost in se povežite s strankami na Facebooku in Instagramu

Datum objave: 4. 5. 2021
Delavnica

V okviru projekta SPOT svetovanje POMURJE vas, kot partner projekta, vabimo na BREZPLAČNO E-DELAVNICO:

                    Povečajte vidnost in se povežite s strankami

               na Facebooku in Instagramu

ki bo

v torek, 25. maja 2021, s pričetkom ob 11.00 uri

preko programa ZOOM

Pogoji za poslovanje se neprestano spreminjajo. Prav tako se spreminjajo navade potrošnikov, še posebej so se spremenile v tem kriznem času. Vse več je namreč iskanja izdelkov po spletu in s tem tudi spletnega nakupovanja. Zato je v današnjem času toliko bolj pomembna predstavitev in s tem promocija podjetja, ki se predstavlja na družbenih omrežjih. Kaj je primerno v tem trenutku, da ustrežemo strankam in si zagotovimo boljše poslovanje?

Podjetniki se zmeraj najboljše prilagajate potrebam trga. Pri tem vam želimo pomagati tudi mi. Zato smo pripravili brezplačno e-delavnico o uporabi digitalnih orodij in njihovo najboljše izkoriščanje za poslovne namene.

Program delavnice:

 • Zakaj je prisotnost v digitalnem svetu pomembna?
 • Kako lahko majhna podjetja začnejo pot v digitalnem svetu tudi v težjih časih, če morda še niso bili prisotni?
 • Spletna družbena omrežja – katera izbrati in kako jih uporabljati?
 • Kako konkretno Facebook in Instagram uporabiti v teh časih za poslovni uspeh?
 • Kako pripraviti vsebine za Facebook in Instagram, na katere se ciljno občinstvo odziva?
 • Kako z majhnim vložkom oglaševalskega budgeta v Facebooku in Instagram narediti velike korake!
 • Analiza primerov vključenih, ki bodo v naprej poslali povezave do spletnih strani, Facebook strani, Instagram profilov.
 • Odgovori na vprašanja ter diskusija.

Cilji delavnice:

 • razumeti pomen digitalnega sveta, razlike/prednosti/pomanjkljivosti v primerjavi s tradicionalnim oglaševanjem,
 • spoznati, kako učinkovito komunicirati na spletnih družbenih omrežjih, tudi v težjih časih,
 • spoznati, kako Facebook in Instagram uporabiti za poslovni uspeh,
 • spoznati, zakaj in kako je vedno potrebno ohranjati stik s kupci in potencialnimi kupci

Delavnica bo trajala 3 ure.

Da bo delavnica za vas koristnejša, nam posredujte povezavo do vaših spletne strani, Facebook strani, Instagram profilov. Predavateljica jih bo pregledala in vam podala koristne nasvete, kako vzpostavljeno čim boljše izkoristiti oziroma narediti še boljše.

Predavateljica:

Delavnico bo izvedla Monika Horvat, strokovnjakinja digitalnega marketinga, še posebej Facebook oglaševanja, ki že več kot 6 let z lastno agencijo za digitalin marketing sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook in  Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga. Poleg uspešnega vodenja agencije organizira številna predavanja, delavnice na temo digitalnega marketinga ter dela 1-na-1 z mnogimi posamezniki, ki potrebujejo usmeritve v svetu spletnega marketinga.

Prijave:

Prijave sprejemamo do 20.05.2021 na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6cha88a_J8laeTTPfY2wyZr-Y8kAKUMZmHcr-pv6o1ESPRg/viewform?usp=sf_link .

Ker bo delavnico potekala preko programa ZOOM vas prosimo, da nam svojo prijavo izpolnite na priloženi povezavi. Povezavo za dostop na delavnico bomo prijavljenim poslali dan pred izvedbo!

Vabljeni vsi, ki se želite pojaviti v digitalnih medijih ali izboljšati svojo predstavitev oglaševanja na katerem od njih.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem