Pravočasno načrtovanje – danes za jutri!

Datum objave: 19. 3. 2020
Novice

Kako pomembno je naše zdravje in kako ranljivi smo, ko smo ogroženi, nam kaže aktualna situacija s korona virusom, ki smo ji priča v regiji, v državi, v Evropi in svetu – epidemija vs. pandemija.

Ne pravi zaman pregovor, da je »zdravje naše največje bogastvo«. Resnične ranljivosti in ogroženosti se v dani situaciji počasi zavedamo vsi. Verjamemo, da nam bodo pričujoči izzivi dobra življenjska popotnica za prihodnost - da do tega več ne pride. Zato ukrepajmo že danes.

Kako odgovoriti na pričujoče življenjsko pomembne izzive? S kakšnimi ukrepi? Na katerih področjih? S pravočasnim načrtovanjem – že danes.

Podajte svoje predloge, mnenja in pobude – danes za jutri! Vključili jih bomo v nastajajoči najpomembnejši strateški dokument regije, tj. Regionalni razvojni program Pomurske regije za obdobje 2021-2027, ki kot temeljno vrednoto opredeljuje zdravje!

Skupaj ustvarimo zdravo prihodnost. Za nas in naše zanamce.

Ostanite doma in nam pišite na e-naslov: info at-no-spam rcms dot-no-spam si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem