Prazni poslovni prostori in zemljišča čakajo na novo priložnost!

Datum objave: 19. 4. 2019
Novice

Prostor je naša skupna dobrina. Predstavlja okolje, v katerem delamo, sobivamo in nenazadnje tudi dihamo.

Prostor se skozi čas spreminja in prilagaja novim izzivom in potrebam razvoja. Danes se mogoče bolj, kot kdaj prej zavedamo, da je potrebno s prostorom gospodarno, premišljeno in trajnostno ravnati. V tej smeri želimo »re-aktivirati« prazne poslovne prostore, neizkoriščene in ponekod tudi zapuščene stavbe ter zemljišča z (že) opredeljeno namensko rabo kot investicijske priložnosti pomurske regije. 

Prvi in ključen korak k temu je informiranost o tovrstnih razpoložljivih kapacitetah v regiji, zato na Razvojnem centru Murska Sobota proaktivno pristopamo k zbiranju podatkov o razpoložljivih poslovnih prostorih in zemljiščih, tako  javnega in zasebnega sektorja, da bomo pripravljeni na zahteve domačih in tujih potencialnih investitorjev.

Ste lastnik tovrstnih nepremičnin, zemljišč? Imate ideje oz. projekte? Želite pridobiti (so)investitorja? Spremljajte nas, kmalu bodo na voljo vprašalniki, ki bodo osnova za vpis v podatkovno bazo investicijskih priložnosti Pomurja.

Za več informacij vstopite v stik z nami na e-naslov: sonja dot-no-spam vrataric at-no-spam rcms dot-no-spam si.  

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem