Predlagajte projekt Mestni občini Murska Sobota

Datum objave: 3. 11. 2021
Novice

Če želite aktivno prispevati k uresničevanju razvojne vizije Mestne občine Murska Sobota je to sedaj prava priložnost tudi za vas.

Mestna občina Murska Sobota želi namreč občanom in občankam ponuditi možnost, da sami predlagajo projekte, ki bodo izboljšali kakovost življenja v občini. Participativni proračun je mehanizem, kjer občani neposredno odločajo o porabi dela proračunskih sredstev in sami določijo, katere investicije so pomembne za celotno skupnost. Z uvedbo participativnega proračuna želi Mestna občina Murska Sobota, pritegniti svoje občanke in občane k aktivni participaciji, povezovanju in sodelovanju pri ustvarjanju pogojev za dvig kakovosti bivanja v lokalnem okolju.

Podate lahko predloge v višini med 2.000€ in 25.000 € z DDV-jem o porabi proračunskih sredstev Mestne občine Murska Sobota za leto 2022, v skupni višini 100.000€. Svoj predlog projekta o porabi participativnega proračuna lahko oddate do 30.11.2021. Vse oddane projektne predloge bo pregledala komisija, ki bo preverila ali projekt ustreza kriterijem.

Več o razpisu si lahko preberete na spletni strani Mestne občine Murska Sobota.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem