Predlagajte razvojni projekt za RRP Pomurje 2021-2027

Datum objave: 23. 11. 2020
17. 11. 2020
Novice

V sklopu priprave Regionalnega razvojnega programa (RRP) za Pomurje 2021–2027 vas prijazno vabimo k oddaji vaših predlogov razvojnih projektov regijskega pomena.

Projektne predloge oddate tako, da izpolnite obrazec, ki je dostopen na tej povezavi. Za vsak predlog projekta prosimo izpolnite nov obrazec.

Rok za oddajo projektnih predlogov je 10. december 2020. Nabor projektov bo skupaj z osnutkom RRP posredovan v obravnavo pristojnemu ministrstvu, o končnem dokumentu pa bo odločal Razvojni svet pomurske regije.

Na tej povezavi najdete osnutek RRP, ki vsebuje strateške smernice razvoja Pomurja v naslednji finančni perspektivi EU in vam naj služi kot orodje pri identifikaciji razvojnih projektov regijskega pomena ter njihovi pripravi.

Če želite dodatne informacije, navodila ali usmeritve, smo vam na voljo. V vsakem primeru pa predlagamo, da se pred oddajo projektnega predloga posvetujete s svojo območno razvojno agencijo:

- Razvojni center Murska Sobota; za prijavitelje z območja MO Murska Sobota in Občine Velika Polana.

- Prleška razvojna agencija; za prijavitelje z občin Ljutomer, Razkrižje, Veržej in Križevci pri Ljutomeru.

- PORA Gornja Radgona; za prijavitelje z občin Gornja Radgona, Radenci, Apače in Sv. Jurij ob Ščavnici.

- Razvojna agencija Sinergija; za prijavitelje z občin Moravske Toplice, Beltinci, Puconci, Grad, Kuzma, Cankova, Tišina, Rogašovci, Gornji Petrovci, Hodoš, Šalovci, Črenšovci, Turnišče in Odranci.

- Zavod za turizem in razvoj Lendava; za prijavitelje z občin Lendava, Dobrovnik in Kobilje.

Vabljeni k sooblikovanju prihodnosti Pomurja!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem