Predstavitev aktualnih razpisov namenjenih razvoju podjetništva

Datum objave: 26. 4. 2023
Novice

V okviru projekta SPOT svetovanje vas vabimo na brezplačno delavnico PREDSTAVITEV AKTUALNIH RAZPISOV namenjenih razvoju podjetništva, ki bo v torek, 9. maja 2023, ob 16.00 uri v prostorih OOZ Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Murska Sobota.

Na predstavitvi vam bomo predstavili razpise Slovenskega podjetniškega sklada, Zavoda RS za zaposlovanje, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in še katerega.

Vsebina:

V letošnjem letu so inštitucije, ki spodbujajo razvoj podjetništva razpisale že kar nekaj spodbud, namenjenih podjetjem za njihovo okrevanje po korona krizi, rast in razvoj ter za premagovanje likvidnostih težav. Te spodbude se med seboj razlikujejo tako po vsebini, ki jih podpirajo, kakor tudi po zahtevnosti priprave vloge za kandidiranje na sredstva.

Na predstavitvi bodo podrobno predstavljeni naslednji razpisi:

  • Mikrokrediti 2023 razpisani s strani Slovenskega podjetniškega sklada,
  • Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere objavljene pri Slovenskem podjetniškem skladu,
  • Aktualni programi zaposlovanja (Hitrejši vstop mladih na trg dela, Priložnost zame, Zelena delovna mesta),
  • Pričakovani programi zaposlovanja v novi evropski finančni perspektivi

Prijave sprejemajo do 8.5.2023 oz. do zapolnitve mest.

Več o prijavi in programu najdete na povezavi TUKAJ.

Projekt »JR podporno okolje 2023«

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem