Predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma

Datum objave: 11. 11. 2022
Novice

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, vas vabi na predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma z namenom, da bi bili prijavitelji za pripravo naložb dobro informirani in bi s tem tudi pripomogli h kakovostnem preskoku slovenskega turizma. Posledično pa bi se tudi s tem izboljšala uspešnost teh načrtovanih projektov.

Predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma bo potekala v četrtek, 17. novembra 2022 ob 9. uri v Grand hotelu Union, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana.

Pri predstavitvi se bodo osredotočili na področja, kjer bo strokovna ekipa Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo odgovarjala na vaša vprašanja.

Na dogodek se lahko prijavite do torka, 15. novembra 2022, na turizem dot-no-spam mg at-no-spam gov dot-no-spam si. Število udeležencev je omejeno. Udeležba pa je brezplačna. Dogodek bo tudi mogoče spremljati preko spletne povezave, ki jo boste prejeli vsi, ki se dogodka ne boste udeležili v živo.

Vir: Vabilo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem