Predstavitev razpisa "Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij"

Datum objave: 21. 2. 2020
11. 3. 2020
Dogodek

Ob razpisu Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«, Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, organizira podporna izobraževanja

Predmet razpisa so nepovratne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja  kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter vzpodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom.

V Murski Soboti bomo razpis predstavljali v sredo 11. 3. 2020 med 09.00 in 11.30 v regijskem promocijskem centru EXPANO, Murska Sobota.

Na izobraževalni delavnici bomo podrobneje predstavili razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije v zvezi z razpisom. Na individualnih svetovanjih pa bodo lahko kandidati iz prve roke pridobili osnovne podatke o prijavah.

Obvezne prijave na tej povezavi.   

Izobraževanja in svetovanja izvaja platforma Center za kreativnost (CzK), ki jo izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje v sklopu podpornih aktivnosti za javni razpis Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021« (JR CzK 2020-2021). Celoten program izobraževalnih aktivnosti lahko najdete na spletni strani CzK.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem