Prenovljena komunikacijska orodja GREEN&SAFE

Datum objave: 13. 8. 2021
Novice

Turistične ponudnike, ki so v preteklih mesecih že registrirali uporabo higienskih standardov znamke Green&Safe obveščamo, da je STO (Slovenska turistična organizacija) posodobila svoja komunikacijska orodja.

Priporočila, ki jih lahko personalizirate z logotipom vaše organizacije, so pripravljena v obliki plakatov ter so skladna s higienskimi priporočili NIJZ. Poleg slovenščine so zasnovana še v angleščini, nemščini in italijanščini. Prav tako je v obliki letakov, namenjenim gostom, pripravljen povzetek higienskih standardov za varno počitnikovanje v turističnih nastanitvah.

Nova in posodobljena komunikacijska orodja najdete na spletnem dostopu, ki ste ga prejeli ob registraciji za uporabo znamke GREEN&SAFE.

Vsi, ki se za uporabo higienskih standardov še niste registrirali, to še vedno lahko opravite na naslednji povezavi slovenia.info.

Vir: STO 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem