Priložnost: kooperacijsko srečanje na industrijskem sejmu v Hannovru (1.–4. april)

Datum objave: 15. 2. 2019
Dogodek

Industrijski sejem Hannover Messe z več kot 6500 razstavljavci iz 75 držav, velja za vodilnega na področju inovacij v industrijski tehnologiji ter revolucionarnih rešitvah v številnih pomembnih sektorjih.

V sklopu sejma Evropska podjetniška mreža med 1. in 4. aprilom 2019 organizira Mednarodno kooperacijsko srečanje namenjeno podjetjem, inštitucijam in posameznikom, ki se ukvarjajo z industrijo 4.0, pametnimi tovarnami, pametnimi materiali in premazi, integrirano industrijo, energetsko učinkovitostjo proizvodne tehnologije, trajnostno energijo in mobilnostjo. Sodelovanje na kooperacijskem srečanju je priložnost za navezovanje stikov z novimi partnerji, za sklenitev trgovinskih sporazumov ter raziskovalnega in tehnološkega sodelovanja.

Gre za vnaprej zagotovljena in organizirana srečanja »B2B«. Za sodelovanje na Kooperacijskem srečanju je nujna predhodna prijava.

Kotizacija in vstop na sejmišče za prijave do 1. 3. 2019 znašata 0 EUR.

Kotizacija in vstop na sejmišče za prijave med 2. 3. in 17. 3. 2019 znašata 119 EUR.

Podrobnejše informacije: Mariborska razvojna agencija, tel. št.: 02 333 13 02 ali e-pošta: peter dot-no-spam ekart at-no-spam mra dot-no-spam si. 

Vabilo (.pdf)

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem