Priložnosti kampanje »Zdaj je čas. Moja Slovenija.«

Datum objave: 23. 6. 2020
Novice

Zgodba vseslovenske kampanje »Zdaj je čas. Moja Slovenija.« že dober mesec navdušuje prebivalce s fotografijami in videoposnetki naše dežele. Namen te je obuditi slovenski turizem in odkrivanje lepot Slovenije.

Tokrat  je v videu nagovorila in v naše kraje povabila Valentina Smej Novak . Zdaj je čas, da se predstavite tudi vi. K sodelovanju povabite znane Slovence iz naše regije in ustvarite novo zgodbo. Obiskovalce lahko nagovorite tudi sami kot prijazni in gostoljublni ponudniki pomurskega turizma. Pomurje je lepo in ponuja edinstvena doživetja - stopimo skupaj in povejmo to na glas!

Kako objaviti? Usmeritve za objavo fotografij najdete na spletni strani STO, za objavo videoposnetka pa vam je v pomoč youtube kanal #mojaslovenija skozi oči in besede znanih Slovencev.

V kolikor potrebujete namig ali pomoč za objavo, nam pišete na info@expano.si in z veseljem vam bomo svetovali.

Zdaj je čas, da nagovorite svoje potencialne goste tudi s pomočjo vseslovenske kampanje!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem