Priročnik Slovenia Unique Experiences za oblikovanje produktov 5-zvezdičnih doživetij

Datum objave: 19. 10. 2020
Novice

Slovenska turistična organizacija dvakrat na leto vabi vse ponudnike turističnih storitev in produktov, da se prijavijo na razpis za pridobitev znaka 5 zvezdičnega doživetja, znanega tudi kot Slovenia Unique Experiences (SUE). Za lažjo pripravo in razumevanje koncepta in kriterijev takih doživetij, so pripravili tudi priročnik SUE.

Kaj sploh so 5-zvezdična doživetja? To so vsa tista obstoječa ali nadgrajena doživetja, ki sledijo osnovnemu konceptu in temeljijo na lokalni ponudbi, so avtentična, edinstvena, izkustvena, butična, trajnostno zelena in premium kakovosti.

V priročniku so pojasnjeni osnovni pojmi, ki pomagajo razumeti koncept 5-zvezdičnih doživetij. Opredeljeni in pojasnjeni so pogoji za prijavo doživetij, obvezne priloge in 10 vsebinskih sklopov, ki so razdeljeni na 30 kriterijev. Priročnik ponuja tudi napotke kako se lotiti razvoja 5-zvezdičnih doživetij in na kaj vse je potrebno pomisliti, da bo produkt-doživetje ustrezalo danim kriterijem. Vsebuje tudi priporočila za področje trženja in tako zaokroži celoten ciklus od razvoja do prodaje doživetja.

Priročnik Slovenia Unique Experiences je na voljo tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem