Prodajmo se!

Datum objave: 6. 5. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Digitalizacija vsakdana poganja trg za podatkovne storitve, pandemija COVID-19 pa je spodbudila razvoj hibridnih in popolnoma digitalnih organizacij.
Prehod na delo na daljavo je svetovne tehnološke centre kaj hitro izpraznil.

Zaposlene_i so jasno sporočile_i, da bi svoj čas raje podelile_i svojim bližnjim kot avtom in semaforjem v prometnih zastojih.
Da imajo morda raje kuhanje ali vrtnarjenje kot "brezplačne" zajtrke na podjetju.
Da imajo v prostem času morda izpolnjujoča zanimanja, ki jih ni mogoče zajeziti v timbilding, motivacijske seminarje in druge poskuse animiranja odraslih.

In tehnološka podjetja so poslovala brez večjih pretresov. Pesimizem je popolnoma sprejemljiva tržna strategija. Včasih je lepo pojesti sendvič brez čebule, zdravstveve nirvane, popolnih medosebnih odnosov in krikov skorajšnje družbene revolucije.

To so teme za izvrsten pogovor ob kavi, vendar strankam prvenstveno želim ponuditi strokovni odnos in kvalitetene jezikovne ter tehnološke storitve.

Zoran Fijavž, udeleženec programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem