Promocijski film Expano

Datum objave: 6. 9. 2019
Novice

Pomurje gradi prepoznavnost skozi različne aktivnosti tako v regiji kot tudi širše v Sloveniji in čez meje. Expano je te aktivnosti obogatil še s promocijskim filmom, ki prikazuje doživetja v Pomurju in doživetja v regijskem promocijskem centru.

Expano je regijski promocijski center, kjer lahko obiskovalci začutijo Pomurje, se srečajo z okusi, tradicijo, potenciali, možnostmi in priložnostmi Pomurja. Skozi razstavo, kulinariko, aktivnosti na prostem in ponudbo lokalnih izdelkov Expano obiskovalcem približuje izvirnost Pomurja in edinstvenost doživetij, ki jih to ponuja. Kot regijski promocijski center soustvarja, povezuje in promovira ne le vrhunsko turistično ponudbo, ki jo obiskovalci lahko doživijo s pomočjo sodobnih tehnologij, ampak tudi vzpodbuja in krepi podjetniško prihodnost Pomurja z aktivnostmi v poslovnem središču Expana. Števili poslovni dogodki in odlični vtisi mnogih obiskovalcev, so pričevalec o pomembni in odgovorni vlogi regijskega promocijskega centra.

Promocijski film Doživi Pomurje je več kot le predstavitev Expana. Z njim se regija predstavlja z drugačnimi, a vseeno pristnimi doživetji in ponuja nove poglede na zasanjano pokrajino ob Muri.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem