Prva trgovina brez embalaže tudi v Pomurju

Datum objave: 16. 4. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Veselje, sreča, ponos, optimizem in še bi našli polno besed, ki opisujejo občutke, ko dosežeš delček svojih sanj. To je vsekakor uspelo naši udeleženki prve skupine programa PONI, ki v četrtek, 22. aprila odpira vrata prve trgovine brez plastične embalaže v Pomurju - Naša bauta. 

Sara Sukič je svojo idejo začela razvijati lansko jesen, ko se je vključila v program Poni Pomurje. Že to pomlad pa je vse nared za odprtje lastne trgovine, za začetek njene podjetniške poti. Naša bauta bo odprla svoja vrata 22. aprila na Slovenski ulici 49  v Murski Soboti, kjer vam bo nasmejana Sara z veseljem svetovala pri nakupu.

V Naši bauti bo ponujala lokalne živilske izdelke, kot so raznovrstne kaše, moke, bučno olje, čaji, namazi, sladki in slani prigrizki, čokolada, med, sokovi, po naročilu tudi sveža zelenjava in sadje. Poleg živilskih izdelkov boste našli tudi izdelke za osebno nego in dom. Trgovina bo odprta med 9.00 in 16.00 ob delovnikih,in  med 9.00 in 12.00 uro ob sobotah. Si želiš tudi ti izpolniti svoje sanje? Imaš podjetniško idejo? Odprte so prijave za tretjo skupino programa PONI Pomurje. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem