PRVI MESEC JE ZA NAMI…

Datum objave: 6. 11. 2020
Novice
PONI podjetno nad izzive

Za nami je že prvi mesec novih izzivov, idej ter osvojenih znanj. Preveč hitro je minilo, priznam, ampak že komaj čakamo naslednje tri mesece, ki so pred nami.

V zadnjem tednu smo zaključevali poslovni model Canvas, pri katerem nam je pomagal in svetoval Luka Mohorič. Z njim smo imeli individualno srečanje preko spleta in nam je zares pomagal in nas usmeril naprej. Mislim, da se sedaj veliko bolj zavedamo kako pomembno je imeti pravo idejo.

Prav tako smo imeli individualno svetovanje z našim mentorjem Alešem Skaličem, s katerim smo se malo več pogovarjali o naši poslovni ideji. Dal nam je napotke, nasvete in ideje, ki nam bodo zelo v pomoč pri delu naprej.

Hvala vsem mentorjem, ki nam stojijo ob strani in nas podpirajo na naši novi poslovni poti.

Sama sem teden izkoristila za analizo trga, priprave finančnega plana, pisanje nove knjige Vzgoja lastnih sadik ter za testiranje novih načinov vzgoje sadik v rastlinjaku. Namreč vrtnarija, kjer bi bila uporaba embalaže čim manjša, je moja poslovna ideja, s katero sem se prijavila na PONI.

Brigita Šušteršič, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem