Radio 1 v živo v eter iz Expana

Datum objave: 5. 7. 2022
Novice

Slovenska turistična organizacija že tretje leto zapored izvaja vseslovensko motivacijsko kampanjo Vzemi si čas. Moja Slovenija. Kampanji se pridružujeta Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič iz RADIA 1, ki bosta vsak dan odkrivala nove skrite kotičke Slovenije in gostila zanimive goste. Tokrat sta obiskala regijo Pomurje in se ustavila v regijsko promocijskem centru Expano ob Soboškem jezeru.

V pogovoru smo predstavili Expano, vrata v Pomurje, v katerem je interaktivni doživljajski park, kjer lahko obiskovalci raziskujejo regijo in s tem načrtujete izlete. Poslušalcem Radia 1 smo predstavili različne aktivnosti in namige za preživljanje prostega časa.  Med njimi tudi nov produkt "Doživi in okusi Pomurje" in aktivnosti, kot je kolesarjenje po ravnicah, ki sežejo v neskončnost. Pomurje je polno skritih kotičkov, kjer se obiskovalci lahko sprostijo  s kopanjem v črni vodi ali z obiskom največjega gradu na Slovenskem. Prijazni in gostoljubni ljudje v regiji pa bodo poskrbeli, da bodo obiskovalci lahko v Pomurju aktivno preživeli več časa, saj regija ni samo destinacija za izlete, temveč raj za doživetje med dopustovanjem ali počitnikovanjem.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem