Razstava Archiprix Central Europe v Expanu

Datum objave: 18. 4. 2019
Novice

V regijskem promocijskem centru Expano ne navdušujemo zgolj z raziskovanjem naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti naše regije, temveč organiziramo tudi manjše razstave. Prva, ki je na ogled za vse obiskovalce Expana, je razstava Archiprix Central Europe. Razstavo smo pripravili v sodelovanju z Archiprix Europe in Fakulteto za arhitekturo Univerze v Ljubljani. Gre za bienalni dogodek, na katerem so izbrani najboljši diplomski projekti na področjih arhitekture, urbanističnega načrtovanja in krajinske arhitekture v državah Srednje Evrope. Žirija Archiprix CEU je izbrala tri zmagovalne projekte, nadaljnji trije projekti pa so prejeli priznanja. Razstava prikazuje vse izbrane projekte in opozarja na Archiprix International kot vodilno svetovno platformo za izbor najboljših diplomskih del v omenjenih disciplinah.

Vse do 26. aprila si lahko v poslovnem središču Expano ogledate razstavo 30 arhitekturnih rešitev, ki so jih pripravili študentje iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovaške. Vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem