Razvojni center Murska Sobota bo skupaj z vami identificiral potencialne investicijske priložnosti regije

Datum objave: 9. 7. 2020
Novice

Z mesecem julijem je bilo pod okriljem javne agencije Spirit Slovenia vzpostavljeno regionalno skrbništvo 12 regionalnih razvojnih agencij v Sloveniji na področju internacionalizacije in tujih neposrednih investicij. 

Naloge regionalnega skrbništva v Pomurju opravlja Razvojni center Murska Sobota, nosilna regionalna razvojna agencija, ki je tako osrednji povezovalni člen med regijsko in nacionalno ravnijo.

Kdo so regijski skrbniki in katere so njihove ključne naloge si poglejte tukaj.

Med naloge sodi tudi terensko delo, kjer bomo skupaj z vami, identificirali in popisali potencialne investicijske priložnosti.

Ste v okolju (že)identificirali potencialne investicijske priložnosti, imate izdelan projekt oz. idejno zasnovo projekta in iščete (so)investitorja?

Želite poslovanje podjetja širiti na tuji trg? Imate izdelan nov produkt, razvojne projekte in iščete partnerja oz. (so)financerja? Ste start - up podjetje z novim produktom in iščete partnerja za zagon in proizvodnjo vašega produkta?

Kontaktirajte nas. S veseljem vam bomo pomagali.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem