Regijska organa potrdila spremembe na projektih vključenih v Dogovor za razvoj regije

Datum objave: 30. 9. 2020
30. 9. 2020
Novice

Člani Razvojnega sveta Pomurske regije in Sveta Pomurske razvojne regije so odločno potrdili spremembe na regijskih projektih iz Dogovora za razvoj regije.

Dogovor za razvoj regije je dinamična zgodba, zato so spremembe na regijskih projektih pričakovane.

Tokrat so člani regijskih organov potrdili spremembe na treh projektih poslovnih con, vezanih na pridobitev dodatnih EU sredstev, ki so bila regiji na tej prednostni naložbi še na razpolago, na treh projektih kolesarskih povezav, vezanih tudi na delno prerazporeditev EU sredstev na dveh projektih, ter spremembe na projektu nadgradnje vodovoda, ki so odziv realnega stanja in potreb ter sprejetih odločitev občin, nosilk projektov.

Pričujoče spremembe bodo vključene v Dodatek št. 2 k obstoječemu Dogovoru za razvoj Pomurske razvojne regije z dne 4.7.2018., ki je v pripravi. Na podlagi potrjenih sprememb in s podpisom dodatka bo tako omogočena izvedba regijskih projektov in zastavljeni cilji lažje doseženi.

V okviru dogovora je skupaj v izvajanju 16 regijskih projektov: 7 projektov poslovnih con in 1 projekt podpornega okolja, 6 projektov kolesarskih povezav in 2 projekta nadgradnje sistema vodovoda, ki jih aktualno spremljamo.

Želite slediti? Kontaktirajte nas.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem