Regijski promocijski center Expano 27. aprila ponovno odpira vrata

Datum objave: 26. 4. 2021
Novice

Regijski promocijski center Expano 27. aprila 2021 ponovno odpira vrata vsem obiskovalcem, ki želijo vstopiti v interaktivni doživljajski park, TIC in trgovinico z regionalnimi izdelki. Gostinska terasa je odprta že nekaj časa, obratuje pa prav tako notranjost gostilne.

V času čakanja na ponovni zagon smo izvajali aktivnosti za zagotavljanje varnosti v novih razmerah, pridobili smo certifikat Green & Safe in nadgradili smo doživetja. Z aktivnostmi še naprej sledimo našemu poslanstvu ter se povezujemo s ponudniki turističnih storitev in produktov v regiji. Namreč poleg tega, da obiskovalcem od blizu in daleč približujemo izvirnost Pomurja in edinstvenost njegovih doživetij, smo tudi usmerjeni v ustvarjanje turistične skupnosti ter razvoj novih in inovativnih turističnih produktov visoke kakovosti v regiji.

S standardi Green & Safe in protokoli smo poskrbeli, da bodo obiskovalci vstopali v varno okolje, se imeli lepo in izkusili nepozabno doživetje. Pri tem bodo obiskovalci morali upoštevati navodila in priporočila, ki jih bomo sproti prilagajali trenutni situaciji in smernicam NIJZ.

Expano je odprt od torka do nedelje med 10.00 in 18.00 uro, tudi ob praznikih. Vse informacije in nakup vstopnic preko spleta najdete na expano.si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem