Regijski promocijski center Expano prejel plaketo Sejalec 2020

Datum objave: 8. 7. 2021
Novice

V prostorih Slovenske turistične organizacije, je 8. julija potekala izročitev priznanj najbolj inovativnim produktom slovenskega turizma 2020. Prejemniki priznanj za najvišje dosežke na področju turizma so bili razglašeni na Dnevih slovenskega turizma 8. decembra, ki so potekali virtualno.

Ključni kriteriji izbora so bili stopnja novosti v slovenskem prostoru, perspektivnost v smislu produktne, procesne in trženjske uspešnosti ter sledenje usmeritvam za 5-zvezdična doživetja. Naziv Sejalec leta namreč pridobi turistični ponudnik z najbolj ustvarjalnimi in inovativnimi dosežki  v slovenskem turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe v Sloveniji.

Za naziv Sejalec  v letu 2020 se je potegovala kar 16 produktov. Izmed treh finalistov je Regijski promocijski center Expano je prejel plaketo Sejalec 2020.

Priznanje Sejalec 2020 je predvsem veliko priznanje celotni ekipi za dosedanje delo in odlična popotnica za nadaljevanje in nadgradnjo zgodbe regijskega promocijskega centra ter razvoj destinacije ob Soboškem jezeru.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem