Regijski promocijski center Expano prejel posebno priznanje Turistične zveze Slovenije

Datum objave: 14. 10. 2021
Novice

Na Dnevih slovenskega turizma v Postojni je Turistična zveza Slovenije podelila priznanja, ki so del tekmovanja akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna, v okviru katere je Regijski promocijski center Expano prejel posebno priznanje.

Posebna pozornost akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna  je namenjena »celoviti ekološki urejenosti krajev in kakovosti turistične ponudbe, ki jo komisija ocenjuje na podlagi  učinkovitosti trženja in promoviranja turističnih produktov. Čisto in urejeno okolje, ohranjena naravna in kulturna dediščina, zanimivi  turistični produkti, vse to vpliva na prepoznavnost kraja, predvsem pa na zadovoljstvo domačih in tujih gostov.«  

Akcija, ki letos obeležuje že 30. obletnico, poteka v različnih kategorijah, v katerih mesta, vasi, kraji, glampingi, hostli, tematske poti in mestna, trška in vaška jedra tekmujejo v urejenosti in gostoljubnosti. Murska Sobota se letos ponaša s prejemom kar dveh priznanj, 1. mesto za urejeno mestno jedro  in posebno priznanje za Expano.

Vabljeni k ogledu posebne oddaje »Moja dežela – lepa in gostoljubna, pristna doživetja najbolj urejenih slovenskih krajev« na  2. programu nacionalne televizije RTV Slovenija.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem