S podpisom Dodatka k Dogovoru do izvedbe regijskih projektov

Datum objave: 20. 7. 2020
Novice

Konec prejšnjega tedna je predsednik Razvojnega sveta Pomurske regije g. Branko Drvarič v prostorih Razvojnega centra Murska Sobota podpisal Dodatek št. 1 k Dogovoru za razvoj Pomurske razvojne regije z dne 4.7.2018.

Dodatek prinaša spremembe na šestih projektih kolesarskih povezav, v luči odstopa od izvedbe treh projektov in spremembe na treh projektih poslovnih con, ki so odziv realnega stanja in potreb ter sprejetih odločitev občin, nosilk projektov.

Aktualno je tako v izvajanju skupaj 16 projektov: 7 projektov poslovnih con in projekt podpornega okolja, 6 projektov kolesarskih povezav in 2 projekta nadgradnje sistema vodovoda.

S podpisom Dodatka je tako omogočena izvedba regijskih projektov in zastavljeni cilji lažje dosegljivi.

***

Z namenom pravočasnega odziva in prilagajanja na aktualne spremembe na posameznih regijskih projektih nadaljuje Razvojni center Murska Sobota s spremljanjem izvajanja projektov v okviru t.i. regijskega teritorialnega razvojnega dialoga. Slednji bo z nosilci regijskih projektov tako potekal zadnji teden v juliju.

Vas zanima več, vstopite v stik z nami.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem