S skupno promocijo do večje prepoznavnosti Pomurja

Datum objave: 10. 1. 2024
Novice

Vse ponudnike in ostale, ki se zavedate pomembnosti promocije na digitalnih kanalih, tudi v letu 2024 vabimo, da skupaj z nami še povečate prepoznavnost vaše ponudbe in ponudbe Pomurja z večjo prisotnostjo, bogatimi in zanimivimi vsebinami na profilih expano in visitpomurje.

V zadnjih treh letih smo gradili in vlagali v prepoznavnost Regijskega promocijskega centra Expano. Poleg priznanja Slovenske turistične organizacije za najbolj inovativen turistični produkt v letu 2020, ko smo prejeli nagrado Sejalec 2020, smo usmerjeni v trajnostno in okoljsko odgovorno ravnanje, na podlagi česar smo postali Slovenia Green Attraction.  Z vsemi temi aktivnostmi prispevamo k boljši prepoznavnosti Pomurja kot zanimive turistične destinacije za različne generacije obiskovalcev in z lastno promocijo istočasno promoviramo celotno regijo. S sodelovanjem ter povezovanjem pa lahko vse to še nadgradimo in obogatimo.

Zakaj se splača povezovati in sodelovati? Zato ker imamo dostop in smo nagovorili:

  • 120 tisoč obiskovalcev spletne strani expano.si
  • čez 20 tisoč sledilcev na facebook profilu expano
  • okrog 5 tisoč sledilcev na IG profilu Expano
  • 280 tisoč obiskovalcev spletne strani visitpomurje.eu
  • 11 tisoč sledilcev na facebook profilu visitpomurje

Sodelujemo z ekipo oddaje "Na lepše" RTV Slovenija in jim redno sporočamo novosti in zanimivosti, ki jih lahko vključijo v oddajo.

Smo umeščeni na portalu slovenia.info in pripravljamo produkte, ki jih STO vključuje v promocijske aktivnosti v tujini.

Za več informacij nam pišite na info at-no-spam expano dot-no-spam si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem