SEEMEET 2020 – največji dogodek za mreženje v Sloveniji – zgodnje prijave do 6.7.2020

Datum objave: 23. 6. 2020
Novice

Mednarodni B2B dogodek SEEMEET SLOVENIA odpira svoja vrata 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru, kjer bodo podjetja zopet dobila edinstveno priložnost za širitev svojega posla preko posebej organiziranega poslovnega mreženja. Letos bo dogodek oplemeniten tudi s tematskimi predavanji, ki bodo poskrbela za nadgradnjo znanj aktualnih poslovnih trendov. Prijetno druženje ob večerji in glasbi pa bo tudi dalo dogodku piko na i.

Za občutek, v lanskem letu je na dogodku SEEMEET na kar 1.126 opravljenih sestankih v dveh dneh sklepalo posle več kot 130 podjetij iz štirinajstih držav, med njimi tudi podjetji Revoz in Yaskawa, slednji s svojima podjetjema Yaskawa Ristro in Yaskawa Europe Robotics.

Celoten koncept SEEMEET-a je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji, ki si jih na podlagi predhodno registriranih podjetij izberejo sami. Poleg dogovorjenih sestankov nudi dogodek veliko možnosti za neformalne pogovore med premori, obroki in na sprejemu ter večernem druženju. Slednjega nikakor ni za izpustiti, namreč prav takrat se odnosi, ki so nastajali skozi dan, utrdijo in marsikdaj vodijo v poslovno sodelovanje.

SEEMEET se je razvil v ključen mednarodni dogodek, ki odpira vrata poslovnemu mreženju različnih panog – od energetske učinkovitosti, digitalizacije in IKT, preko kovinsko predelovalne industrije, proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas in elektro ter pohištvene industrije, do industrije prehrane in kmetijstva, turizma in ostalih.

Cenejša kotizacija za zgodnje prijave

Na dogodek se je že mogoče prijaviti na spletni strani www.seemeet.si. Če boste pohiteli in se prijavili do 6.7. 2020, pa boste plačali tudi nižjo kotizacijo, saj do takrat namreč velja obdobje zgodnjih prijav. V tem času znaša vaša investicija le 125 € (+ DDV).

Ne zamudite priložnosti! Kontaktirajte nas.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem